Schoorsteenkapje.nl werkt samen met Schoorsteenrenovatie.eu

Jarenlang gebruik van uw schoorsteen of rookkanaal zorgt ervoor dat de schoorsteen aan renovatie toe is. In sommige gevallen is de schoorsteen al tientallen jaren in gebruik waardoor de schoorsteen lekt, of het eigenlijk niet meer verantwoord is om te stoken. Uw schoorsteen kan ook scheuren vertonen door slijtage. In die gevallen is uw schoorsteen aan renovatie toe. 

Schoorsteenrenovatie Nederland is gespecialiseerd in het renoveren van alle soorten schoorstenen. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat uw schoorsteen er weer als nieuw uitziet. En een schoorsteen die er als nieuw uitziet zorgt een fraaie uitstraling van uw woning.

Er zijn verschillende redenen om de schoorsteen te renoveren. Een schoorsteen krijgt door de jaren heen nogal wat te verduren. De rookgassen die uit de kachel of haard opstijgen zorgen ervoor dat het gehele rookkanaal wordt aangetast. Het vervelende gevolg kan zijn dat uw haard of kachel niet meer optimaal brandt.

Schoorsteenrenovatie Nederland en Schoorsteenkapje.nl willen graag dat u als klant er deze winter warmpjes bijzit. Door onze werkwijze zijn wij in staat in heel Nederland marktconform schoorstenen te repareren en renoveren. Klik hier voor meer informatie over schoorsteenrenovatie.